Μετά το Ioniq 5, η Hyundai θα βγάλει στα τέλη του 2022 στην αγορά το Ioniq 6, την έκδοση παραγωγής του Prophecy concept και σύμφωνα με την κορεατική εταιρία, το ηλεκτρικό σεντάν θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Sonata και θα προσφέρεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 73 kWh.

Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 218 άλογα και αυτή με τους δύο 313 άλογα, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 480 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Αυτήν την περίοδο η κορεάτικη εταιρία εξελίσσει το ηλεκτρικό της sedan, και σύμφωνα με ένα κατασκοπευτικό video έκδοση παραγωγής θα φέρει κάμερες αντί για τους συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες.

Εκτός από τους καθρέφτες υψηλής τεχνολογίας, από το παραπάνω video μπορούμε να δούμε ένα δίχρωμο εσωτερικό με “αιωρούμενη” κεντρική κονσόλα και διάτρητα δερμάτινα μπροστινά καθίσματα με πορτοκαλί αποχρώσεις. Τα πίσω καθίσματα είναι αρκετά απλά σε σύγκριση, αλλά φαίνεται ότι θα υπάρχει αρκετός χώρος για τα πόδια των επιβατών.