Η VinFast άνοιξε γραφεία σε Ευρώπη και Αμερική

Σχετικά άρθρα

Η VinFast, η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία από το Βιετνάμ, δήλωσε σήμερα ότι έθεσε σε λειτουργία τα γραφεία της στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, με την εταιρία να τονίζει:

Η VinFast έχει δημιουργήσει αντιπροσωπευτικά γραφεία σε πέντε διεθνείς αγορές και σύντομα θα ανοίξει εκθέσεις στην Καλιφόρνια. Ο διευθύνων σύμβουλος της VinFast Αμερικής μετακόμισε πρόσφατα στις ΗΠΑ, από το Βιετνάμ.

Η VinFast ανήκει στο μεγαλύτερο όμιλο του Βιετνάμ, το Vingroup JSC, και είχε θέσει ως στόχο την πώληση 56.000 ηλεκτρικών οχημάτων το 2022. Ωστόσο, αναγκάστηκε να αναθεωρήσει αυτό το νούμερο, μειώνοντας το σε 15.000 μονάδες, λόγω της παγκόσμιας έλλειψης σε τσιπ.

Η VinFast, η οποία σημείωσε περίπου 30.000 πωλήσεις πέρυσι στο Βιετνάμ, δεν έχει ακόμα εμφανίσει κέρδη, κάτι απόλυτα λογικό, καθώς ιδρύθηκε μόλις το 2019. Η εταιρεία έχει αναφέρει ότι δύο ηλεκτρικά μοντέλα, το VF e35 και το VF e36, θα κυκλοφορήσουν επίσημα τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Διάβασε ακόμα

Η Βιετναμέζικη VinFast αγόρασε το κέντρο δοκιμών της Holden

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...