Το πρώτο Pininfarina Battista

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το πρώτο Pininfarina Battista που θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του, με την εταιρία να προσφέρει ένα πρόγραμμα εξατομίκευσης, δίνοντας περισσότερες από 128 εκατ. επιλογές για το εσωτερικό και 14 εκατ. επιλογές για το εξωτερικό στους ιδιοκτήτες, για να δημιουργήσουν όπως θέλουν το αυτοκίνητο τους.

Ο ιδιοκτήτης του πρώτου Battista χρησιμοποίησε ως πηγή έμπνευση την πόλη της Νέας Υόρκης, με το carbon σώμα να είναι σε μπλε απόχρωση, έχοντας κόκκινες και λευκές πινελιές. Επίσης υπάρχει φωτιζόμενο λογότυπο και αλουμινένια διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό του συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και λευκές ζώνες ασφαλείας. Κίνηση παίρνει από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 1.900 άλογα με 2.300 Nm ροπής. Έχει τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, Τα 0-300 χλμ/ώρα έρχονται σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα, με τους ηλεκτροκινητήρες να αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 120 kWh που προσφέρουν αυτονομία 450 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Μόλις 150 Battista θα κατασκευαστούν με κόστος 2,2 εκατ. ευρώ, με τα 50 να κυκλοφορούν στη Βόρεια Αμερική, τα 50 στην Ευρώπη και τα 50 στη Μέση Ανατολή μαζί με την Ασία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...