Πήγαινε με 200 χλμ/ώρα για να δοκιμάσει την πίστη της με τον Θεό και τράκαρε

Σχετικά άρθρα

Μια γυναίκα στο Οχάιο των ΗΠΑ, προκάλεσε μια σειρά από ατυχήματα, αφού παραβίασε πολλά κόκκινα φανάρια, κινούμενη με ταχύτητες έως και 200 χλμ/ώρα, τρακάροντας πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα, σε μια κολόνα, αλλά και σε ένα σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 15ης Ιουνίου, με την γυναίκα να έχει μέσα στο αυτοκίνητο το 11χρονο παιδί της και ευτυχώς ούτε αυτοί, αλλά ούτε κάποιος άλλος, τραυματίστηκε σοβαρά. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως με την πράξη της θέλησε να δοκιμάσει την πίστη της με τον Θεό, μιας και πρόσφατα είχε απολυθεί από τη δουλειά της, ενώ πρόσθεσε πως πίστευε πως έκανε το σωστό.

Η γυναίκα και το παιδί της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και πλέον η γυναίκα αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες, ανάμεσά τους και κατηγορίες για κακομεταχείριση., θέτοντας σε κίνδυνο το παιδί της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...