Πανέμορφος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ενός υπόγειου γκαράζ γεμάτο Aston Martin στην Πολωνία

Σχετικά άρθρα

Τα γκαράζ “τύπου σπηλιά” είναι εμπνευσμένα από το κινηματογραφικό σύμπαν του James Bond και του Batman, και προσφέρουν μια εντυπωσιακή αισθητική.

Στο παρακάτω video θα δεις ένα νέο υπόγειο γκαράζ από την UNISM, μια ευρωπαϊκή εταιρεία που συνδυάζει την αρχιτεκτονική με τα τοπία, το οποίο παρέχει έναν εκπληκτικό χώρο για την φύλαξη των αυτοκινήτων χωρίς να “αναστατώνει” το καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο.

Το υψηλής τεχνολογίας υπόγειο γκαράζ διαθέτει μια εξαιρετική ιδιωτική συλλογή κλασικών αυτοκινήτων της Aston Martin, την μεγαλύτερη στην Ανατολική Ευρώπη, με το γκαράζ να είναι κρυμμένο κάτω από μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Βαρσοβίας.

Η πρόσβαση στην υπόγεια αίθουσα των αυτοκινήτων γίνεται μέσω ελικοειδούς ράμπας, με το γκαράζ να διαθέτει καμπυλωτούς τοίχους, που προσθέτουν μια αισθητική σπηλιάς σε αυτόν τον εκλεπτυσμένο εκθεσιακό χώρο.

Το φως της ημέρας που πλημμυρίζει το γκαράζ έρχεται μέσα από έναν φεγγίτη πλάτους τριών μέτρων, και αναδεικνύει το οργανικό σχήμα του δωματίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...