Η Volkswagen υποστηρίζει για πρώτη φορά Pride εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ανακοίνωσε την υποστήριξή της στο Milton Keynes Pride Festival του 2021, που την καθιστά την πρώτη της συνεργασία σε Pride εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η γερμανική μάρκα θα είναι χορηγός του Community Tent and Sensory Area του φεστιβάλ, με την εκδήλωση να διαχειρίζεται από το We Drive Proud UK, ένα δίκτυο των εργαζομένων του Volkswagen Group στην Μεγάλη Βρετανία.

Η υποστήριξη της VW στο Pride Festival του Milton Keynes γίνεται, σύμφωνα με την εταιρία, για τους συναδέλφους τόσο στην κοινότητα LGBTQ+, όσο και για όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν την ισότητα και την ομαλή ένταξη των ατόμων της LGBTQ+ κοινότητας στους χώρους εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Campbell Park, του Milton Keynes.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...