Πωλείται μια Aston Martin Vantage AMR Pro για €1,8 εκατ.

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης του 2017, η Aston Martin ανακοίνωσε την ίδρυση του νέο της υπο-brand, AMR, με τις Rapide AMR και Vantage AMR Pro να είναι οι δύο πρώτες δημιουργίες του.

Έκτοτε, η AMR βγάζει στην αγορά τις ακραίες προτάσεις AMR και AMR Pro για όλα τα μοντέλα της γκάμας της Aston Martin, με εκτενείς βελτιώσεις στο πλαίσιο, στο στήσιμο και στον κινητήρα.

Από το εργοστάσιο της βρετανικής εταιρίας βγήκαν μόλις επτά Vantage AMR Pro, και μια εξ’αυτών πωλείται από την GVE London. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 320 μίλια (515 χλμ.), με την εταιρία πολυτελών αυτοκινήτων να ζητά 1,5 εκατομμύριο λίρες για να την αποχωριστεί, που μεταφράζεται σε €1.765.000, με τη σημερινή ισοτιμία.

Η Vantage AMR Pro φορά τον αγωνιστικό V8 GT4 κινητήρα της Aston Martin Racing απόδοσης 500 ίππων, με την ανάρτηση να είναι ρυθμιζόμενη. Επιπλέον, διαθέτει μονομπούλωνες ζάντες 19″ με ελαστικά Michelin Pilot Cup 2. Ο χρωματισμός της είναι ίδιος με αυτόν της αγωνιστικής V8 Vantage GTE και μοιράζεται με αυτή το ίδιο καπό και την ίδια αεροτομή.

Επίσης διαθέτει νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέα γρίλια, φαρδύτερο μπροστά μετατρόχιο, επιθετικό splitter, φουσκωμένα φτερά και νέο πίσω διαχύτη. Στο εσωτερικό συναντάμε άφθονο carbon, roll cage και Alcantara επενδύσεις.

ΠηγήGVE London

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...

Η Aston Martin καθυστερεί το ηλεκτρικό της μοντέλο λόγω της χαμηλής ζήτησης

Η Aston Martin καθυστερεί την κυκλοφορία του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου λόγω έλλειψης ζήτησης από τους καταναλωτές, ανέφερε σήμερα ο Lawrence Stroll, που είπε...
Autoblog.gr