Ο George Russell κάνει ξανά διακοπές στη Σαντορίνη

Σχετικά άρθρα

Μια επανάληψη των καλοκαιρινών τους διακοπών του 2019, κάνουν οι Charles Leclerc και George Russell, καθώς μετά τον Μονεγάσκο που ξεκουράζεται στην Μύκονο, και ο οδηγός της Williams ήρθε ξανά στη χώρα μας για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο George Russell βρίσκεται στο νησί της Σαντορίνης, με τον 23χρονο να δηλώνει πρόσφατα σχετικά με τις φήμες για το μέλλον του:

Δεν έχω μιλήσει ακόμη για αυτό (με τον Toto Wolff). Ωστόσο, δε θέλω να περάσουν πολλοί μήνες για το συμβόλαιο μου. Προτιμώ να διευθετείται γρήγορα. Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία μου. Είμαι επικεντρωμένος στο σήμερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω κάτι σίγουρο πριν από το τέλος της καλοκαιρινής διακοπής. Νομίζω ότι όλοι θέλουμε ένα ωραίο καλοκαιρινό διάλειμμα, χωρίς ταλαιπωρία με συμβόλαια. Ξέρω ότι το κάνω και δίνει σε όλους λίγη διαύγεια. Θα δούμε πραγματικά τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr