Δοκιμές για την ανοιχτή έκδοση της Ferrari 296 GTB (GTS;)

Σχετικά άρθρα

Πριν ενάμιση μήνα, η Ferrari παρουσίασε την 296 GTB, το νέο της plug-in υβριδικό supercar και, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό από το παρακάτω video, η ιταλική εταιρία θα κάνει κάποια στιγμή διαθέσιμο το μοντέλο και σε cabrio έκδοση.

Όπως θα δεις, μαζί με μια 296 GTB, που μόλις είχε βγει από το εργοστάσιο, κινείται στους δρόμους του Maranello και ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δοκιμών της ανοιχτής έκδοσης του μοντέλου, καθώς διακρίνονται οι αλλαγές στο πίσω μέρος, αλλά και στην βάση της οροφής, κάτι που συνιστά ότι πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση, που ίσως ονομαστεί Spider ή GTS.

Μηχανικά, δεν αναμένονται αλλαγές και κίνηση θα παίρνει από τον ολοκαίνουργιο V6 2,9-λίτρων twin-turbo κινητήρα με περιεχόμενη γωνία 120 μοίρες, απόδοσης 663 ίππων στις 8.000 σ.α.λ και έναν ηλεκτροκινητήρα 167 ίππων, που αυξάνει την ιπποδύναμη στα 830 άλογα και την ροπή στα 740 Nm στις 6.250 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...