Η Mini σε συνεργασία με τον Βρετανό σχεδιαστή μόδας Paul Smith παρουσίασαν το Strip, μια μινιμαλιστική έκδοση του τρίπορτου ηλεκτρικού Mini Cooper SE . Το one-off αυτοκίνητο δημιουργήθηκε με γνώμονα τρεις αξίες: την βιωσιμότητα, την απλότητα και την διαφάνεια και κάνει χρήση ανακυκλωμένων υλικών σε διάφορα μέρη, όπως το επάνω μέρος του ταμπλό, τα πλαίσια της πόρτας και άλλα.

Τα πατάκια είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο καουτσούκ, ενώ η επένδυση της μάσκας, η πανοραμική οροφή και τα καλύμματα των τροχών έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένο Perspex.

Με μια πρώτη ματιά, το εξωτερικό του αυτοκινήτου μοιάζει ημιτελές, με ορατές βίδες, ενώ έχει βαφεί με ένα λεπτό στρώμα ασταριού μόνο και μόνο για την προστασία από τη διάβρωση.

Διάφορα μέρη του έχουν εκτυπωθεί από τρισδιάστατους εκτυπωτές κάνοντας χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού, ενώ άλλα μέρη είναι κατασκευασμένα σκόπιμα με μινιμαλιστικό, ακατέργαστο τρόπο.

Στο εσωτερικό απουσιάζουν οι περισσότερες πλαστικές επενδύσεις, με το smartphone του οδηγού να συνδέεται εκεί όπου θα υπήρχε η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αναλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο ρόλο. Το τιμόνι είναι νέο και δεν διαθέτει κάποιο κουμπί, ενώ απουσιάζει και ο πίνακας οργάνων.