Στις αρχές του μήνα, διάβασες ότι ένας τεχνικός της αντιπροσωπείας της Chevrolet, στο Fremont της Καλιφόρνια, πήρε για βόλτα μια Corvette ενός πελάτη, με το Performance Data Recorder να καταγράφει ότι ο υπάλληλος έπιασε ταχύτητες έως 238 χλμ/ώρα σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, καταδιώκοντας μάλιστα και ένα Dodge Charger.

Ο ιδιοκτήτης παραπονέθηκε στην αντιπροσωπεία για το τι είχε συμβεί, με την αντιπροσωπεία να απολύει τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της Corvette είχε δηλώσει τότε πως η αντιπροσωπεία του προσέφερε μια “ικανοποιητική συμφωνία”. Ποια ήταν η συμφωνία, ρωτάς;

Μια ολοκαίνουρια Corvette, είναι η απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Michael, ο ιδιοκτήτης της Chevrolet Corvette προδιαγραφών MY2021, με την καινούρια να είναι MY2022. Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς η αντιπροσωπεία πλήρωσε ακόμη και τον φόρο για την πώληση του αυτοκινήτου, με τη νέα του Corvette να είναι εφοδιασμένη με πρόσθετο εξοπλισμό, που έλειπε από τη προηγούμενη Corvette του, παρόλο που τον είχε παραγγείλει.

1Διάβασε ακόμα

Πήγε την Corvette του στην αντιπροσωπεία και υπάλληλος την πήρε βόλτα, κάνοντας κόντρες, πιάνοντας τα 238 χλμ/ώρα

Αυτός αφορά έναν συγκεκριμένο τύπο sport καθισμάτων και το σύστημα ανύψωσης της μπροστινής ανάρτησης, το οποίο για το MY2022 χρεώνεται επιπλέον 500 δολάρια, σε σχέση με το MY2021 του Corvette, αγγίζοντας τα 2.260 δολάρια. Συνεχίζοντας, όπως και η πρώτη του Corvette, και η νέα παραγγέλθηκε με την εκτεταμένη εγγύηση, που κοστίζει 2.238 δολάρια, και επεκτείνει το διάστημα κάλυψης στους 60 μήνες ή στα 60.000 μίλια (96.000 χλμ.), όποιο έρθει πρώτο.

Μέχρι να πάρει ο Michael τη νέα Corvette στα χέρια του, θα οδηγεί το τρέχον αυτοκίνητο. Το λες καλό deal.