Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

Σχετικά άρθρα

Η Land Rover παρουσίασε σήμερα το Range Rover Sport SVR Ultimate Edition, μια ειδική έκδοση του Range Rover Sport που προσφέρεται σε τρία εξωτερικά χρώμα, τα Ligurian Black Satin. Marl Grey Gloss και Maya Blue Gloss, με μαύρη οροφή.

Υπάρχουν επίσης μαύρα Range Rover γράμματα στο καπό και στη πόρτα του πορτμπαγκάζ, μαύρους καθρέπτες, μαύρα γρίλια, carbon καπό, σφυρήλατες ζάντες 22″ και μαύρες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό συναντάμε μεταξύ άλλων κρυφός φωτισμός, μαύρα ανοδιωμένα μεταλλικά paddles και δερμάτινες επενδύσεις.

Κίνηση παίρνει από τον V8 5,0-λίτρων κινητήρα που αποδίδει 575 άλογα με 700 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 283 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...