Η Ford δημιούργησε ένα “πολύ γκέι” Ranger Raptor

Σχετικά άρθρα

Το Ford Ranger Raptor που βλέπεις είναι πολύχρωμο και μια σαφής δήλωση της εταιρίας σχετικά με τις διακρίσεις. Το αυτοκίνητο που βλέπεις είναι μια δημιουργία της Ford Γερμανίας η οποία υποστηρίζει εδώ και καιρό την Christopher Street Day (CSD) στην Κολωνία, εκεί όπου είναι η έδρα της εταιρίας στη Γερμανία.


Η CSD εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον εορτασμό και στην υποστήριξη της ΛΟΑΤ+ (LGBTQ+) κοινότητας, με το Ranger Raptor να φέρει ειδικό αυτοκόλλητο βινυλίου στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι επενδυμένο με αυτοκόλλητο βινυλίου σε χρυσαφί χρώμα.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου έγινε και μετά από ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε η Ford στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποκάλεσε το αρχικό χρώμα “Performance Blue” του Ranger Raptor ως “πολύ γκέι“. Ως εκ τούτου η Ford ονόμασε “Very Gay Raptor” το συγκεκριμένο Ranger Raptor.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ford ντύνει ένα αυτοκίνητό της σε αυτά τα χρώματα, θέλοντας να δείξει την στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα, μιας και πριν από 23 χρόνια, το 1998, είχε παρουσιάσει στην ίδια εκδήλωση, στο CSD της Κολωνίας, ένα ειδικό Ka pickup στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Το δίκτυο εργαζομένων της Ford GLOBE (Gay, Lesbian or Bisexual Employees) γιόρτασε φέτος την 25η επέτειό του. Το δίκτυο υποστηρίζει τις ανησυχίες των συγκεκριμένων υπαλλήλων από το 1996 και βοηθά ενεργά στην εφαρμογή της εταιρικής φιλοσοφίας Ford “Diversity” στην καθημερινή εργασιακή ζωή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...