Σύζυγος Schumacher: Ο Michael μου είχε πει πως το χιόνι δεν είναι ό,τι καλύτερο, θα μπορούσαμε να πάμε Ντουμπάι

Σχετικά άρθρα

Στις 15 του μήνα θα κυκλοφορήσει στο Netflix το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher και σε αυτό η σύζυγός του έσπασε την σιωπή της. Όπως θα την δούμε να λέει στο ντοκιμαντέρ, ο Michael Schumacher παραπονέθηκε για την ποιότητα του χιονιού στις Γαλλικές Άλπεις και πρότεινε στη σύζυγό του να πάνε στο Ντουμπάι, λίγο πριν από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι και το οποίο του προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η Corinna Schumacher πρόσθεσε πως της λείπει ο άνδρας της σε καθημερινή βάση καθώς έχει γίνει διαφορετικός από τότε που συνέβη το ατύχημα. Όπως είπε:

Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Michael. Αλλά ο Michael είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Είναι δυνατός.

Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε και ο Michael από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Michael ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε.

Όσο για τις στιγμές πριν από το ατύχημα, η Corinna είπε:

Λίγο πριν συμβεί το ατύχημα στη Μεριμπέλ, μου είπε: “Το χιόνι δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσαμε να πάμε στο Ντουμπάι και να κάνουμε skydiving εκεί.

Ο Schumacher υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αυτή την πτώση, τον Δεκέμβριο του 2013, που τον ανάγκασαν να τεθεί σε τεχνητό κώμα επί έξι μήνες, έως τον Ιούνιο του 2014. Από τότε, ο Schumacher έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας στο σπίτι του.

Ο γιος του, Mick Schumacher, εκφράζει την άποψή του, σημειώνοντας πόσο απογοητευμένος αισθάνεται που δεν μπορεί να πει στον πατέρα του αυτό που βιώνει:

Από το ατύχημα, αυτές οι εμπειρίες, αυτές οι στιγμές που νομίζω ότι έχουν πολλοί άνθρωποι με τους γονείς τους δεν είναι πλέον παρούσες ή είναι λιγότερο και, κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι άδικο. Νομίζω ότι ο μπαμπάς και εγώ θα καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον αλλιώς τώρα.

Απλώς επειδή μιλάμε μια παρόμοια γλώσσα, τη γλώσσα των αγώνων αυτοκινήτου και θα έχουμε πολλά να πούμε. Η σκέψη μου είναι εκεί τις περισσότερες φορές, νομίζοντας ότι θα ήταν τόσο υπέροχο. Θα έδινα τα πάντα μόνο γι’ αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr