Επίσημο: Chevrolet Silverado facelift και Silverado ZR2

Σχετικά άρθρα

Την ανανεωμένη έκδοση του Silverado αλλά και την ZR2 έκδοση του μοντέλου παρουσιάζει η Chevrolet. Το Silverado ZR2 τοποθετείται απέναντι από τα Ram 1500 TRX και Ford F-150 Raptor και ξεχωρίζει από την επιθετική του σχεδίαση και από τις ζάντες 18″ με χωμάτινα ελαστικά 33″.

Κίνηση παίρνει από τον κομπρεσοράτο V8 6,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 420 ίππων με 624 Nm ροπής που συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαθέτει Multimatic Dynamic Suspensions Spool Valve (DSSV) ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 4 εκατοστά, διαφορικά με δυνατότητα κλειδώματος μπροστά και πίσω, με το ωφέλιμο φορτίο να αγγίζει τα 653 κιλά, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησης ανέρχεται στα 4.037 κιλά.

Οι ανανεωμένες εκδόσεις του Silverado φέρουν νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, 3 νέα εξωτερικά χρώματα (Dark Ash, Sand Dune και Glacier Blue Metallic) και τις μεγαλύτερες αλλαγές τις συναντάμε στο εσωτερικό, εκεί όπου υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″ και οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 13,4″.

Η έκδοση εξοπλισμού High Country έρχεται με νέα ξύλινα διακοσμητικά, ενώ είναι η μοναδική που μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise.

Όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου Silverado διαθέτουν τη σουίτα Safety Assist που περιλαμβάνει τα συστήματα forward collision alert, lane keep assist με lane departure warning, automatic emergency braking, front pedestrian braking, follow distance indicator και automatic high beams.

Είναι διαθέσιμοι τρεις κινητήρες βενζίνης, ένας τετρακύλινδρος turbo 2,7-λίτρων απόδοσης 310 ίππων με 570 Nm ροπής, ένας V8 5,3-λίτρων απόδοσης 355 ίππων με 520 Nm ροπής και ένας V8 6,2-λίτρων απόδοσης 420 ίππων με 624 Nm ροπής, όπως και ένας 3,0-λιτρος εξακύλινδρος diesel κινητήρας 277 ίππων με 624 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα