Αυτή είναι η Chevrolet Corvette Z06

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet έδωσε την πρώτη φωτογραφία της Corvette Z06, μη ανακοινώνοντας καμία πληροφορία για το μοντέλο, μιας και η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα αναφορές, το αυτοκίνητο θα φορά τον V8 LT6 5,5-λίτρων ατμοσφαιρικό Flat-Plane Crank κινητήρα που προέρχεται από την αγωνιστική Corvette C8.R και αποδίδει 625 άλογα με 815 Nm ροπής.

Έχει σημειώσει χρόνο μικρότερο των 7 λεπτών και 12 δευτερολέπτων στο Nurburgring, με τον κινητήρα να προσφέρεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, με τη κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, ενώ έχει όριο περιστροφής τις 9.000 σ.α.λ.

Το μοντέλο διαθέτει ενεργή αεροδυναμική, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί και με carbon ζάντες διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R διαστάσεων 275/30 μπροστά και 345/25 πίσω.

Η ενεργή αεροδυναμική αποτελείται από αεροτομή, splitter και πλευρικά πτερύγια που προσαρμόζονται αναλόγως των συνθηκών. Το μοντέλο διαθέτει νέους προφυλακτήρες και νέα εξάτμιση, με τις τετραπλές απολήξεις να βρίσκονται στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα