Το καλοκαίρι του 2022 το λανσάρισμα του Ineos Grenadier, με τιμή από 48.000 λίρες

Σχετικά άρθρα

Η Ineos ετοιμάζεται πυρετωδώς για να λανσάρει το Grenadier στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο του 2022, ανακοινώνοντας ότι η τιμή του θα είναι περίπου 48.000 λίρες (€55.500).

Η βρετανική εταιρία αναφέρει ότι 75.000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο, ως υποψήφιοι αγοραστές, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν κράτηση από αύριο -30 Σεπτεμβρίου- μέσα σε μια περίοδο δύο εβδομάδων, καθώς από τις 14 Οκτωβρίου, οι κρατήσεις θα ανοίξουν για όλους.

Η παραπάνω τιμή αφορά την διθέσια έκδοση του μοντέλου, η οποία θα πωλείται μαζί με την 5θέσια διάταξη και μια επαγγελματική έκδοση, οι τιμές για τις οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2022, με την εταιρεία να προβλέπει ότι θα πουλά στο Ηνωμένο Βασίλειο 6.000 αυτοκίνητα, με τις πιο πολλές πωλήσεις να αφορούν την επαγγελματική έκδοση.

Η Ineos θέλει να κάνει τη διαδικασία αγοράς όσο το δυνατόν πιο εύκολη και “ανώδυνη”, επικεντρώνοντας τόσο μέσω ενός ψηφιακού μοντέλου πώλησης, όσο και μέσω ενός δικτύου φυσικών αντιπροσώπων, το οποίο θα περιλαμβάνει 23 εκθέσεις. Επιπλέον, η Ineos συνεργάστηκε με τη Bosch για aftersales υποστήριξη και σχεδιάζει να ανοίξει 14 εγκαταστάσεις μόνο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ιδιοκτήτες του Grenadier θα μπορούν να επισκευάζουν και να συντηρούν το αυτοκίνητό τους σε περίπου 10.000 καταστήματα Bosch σε 150 χώρες. Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, η Ineos διερευνά τη δυνατότητα να συντηρούν το Grenadier τεχνικοί της BMW, καθώς το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της BMW.

Δες ακόμα

Το εσωτερικό του Ineos Grenadier

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...