Αυστραλός γιατρός χρησιμοποιεί το δικό του Nissan GT-R για να σώσει ζωές

Σχετικά άρθρα

Ο Micheal Livingston είναι γιατρός σε δύο κλινικές στην Αυστραλία και για να μετακινείται γρήγορα από τη μια πόλη στην άλλη, έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το προσωπικό του αυτοκίνητο, ένα μαύρο Nissan GT-R.

Ο ίδιος αναφέρει ένα περιστατικό που βρέφος 1 έτους έπασχε από βρογχίτιδα νωρίτερα φέτος και χρειαζόταν επείγουσα περίθαλψη. Όταν ειδοποιήθηκε ο Livingston, ήταν 30 λεπτά μακριά από το σημείο που βρισκόταν το βρέφος και έπρεπε να τρέξει με το GT-R του να για να το σώσει.

Ο Livingston έχει αιτηθεί ώστε το GT-R του να χαρακτηριστεί ως όχημα έκτακτης ανάγκης, αλλά το Υπουργείο Μεταφορών της Αυστραλίας αρνήθηκε να του δώσει τέτοια άδεια. Στην Αυστραλία η συγκεκριμένη άδεια επιτρέπει στα αυτοκίνητα να εξοπλίζονται με φώτα και σειρήνες, με τους οδηγούς τους να λαμβάνουν την απαιτούμενη εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Μεταφορών, οι αιτήσεις αυτές εγκρίνονται μόνο εάν τα οχήματα είναι μέρος του κρατικού δικτύου υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

ΠηγήABC.net.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...