Η Volkswagen προχωρά στην ανάκληση 4.239 Passat και Arteon παγκοσμίως που κατασκευάστηκαν μεταξύ 15 Νοεμβρίου 2019 και 12 Μάϊου 2021, επειδή το μπουλόνι του άξονα που βρίσκεται μεταξύ του ηλεκτρομηχανικού σερβό και του πεντάλ του φρένου μπορεί να χαλαρώσει.

Εάν αυτό συμβεί, τότε ενδέχεται να μην υπάρχει μηχανική σύνδεση μεταξύ του πεντάλ του φρένου και του σερβό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος. Σύμφωνα με την εταιρία, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το αυτοκίνητο μπορεί να ακινητοποιηθεί ενεργοποιώντας το ηλεκτρονικό χειρόφρενο.

Επίσης η εταιρία ανακαλεί 200.000 T6 Transporter σε όλο τον κόσμο επειδή οι πόρτες του μπορούν να ανοίξουν χωρίς προειδοποίηση, αφού ο μηχανισμός κλειδώματος μπορεί να αποτύχει σε κρύες συνθήκες.

Τέλος η ABT ανακαλεί e-Transporter, ABT e-Caravelle, ABT e-Transporter 6.1, ABT e-Caravelle 6.1 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Μαΐου 2019 και 23 Ιουλίου 2021, επειδή η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος ενδέχεται να αποτύχει, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος.