Η Nio ανακοίνωσε ότι έκανε δύο προσθήκες υψηλού προφίλ στη διεθνή ομάδα σχεδιασμού της, προσλαμβάνοντας τον Alister Whelan από την Jaguar Land Rover και τον Joaquin Garcia από τη Seat.

Ο Whelan θα γίνει διευθυντής του σχεδιαστικού στούντιο της Nio μαζί με τον Garcia, ο οποίος ήταν για πέντε χρόνια στην κορυφαία εξωτερική σχεδιαστική ομάδα για όλα τα αυτοκίνητα παραγωγής και concepts της Seat και της Cupra.

Άλλοι διευθυντές του στούντιο της Nio περιλαμβάνουν τον Colin Phipps, προηγουμένως της General Motors, και τον Andreas Nilsson, ο οποίος προσχώρησε από την αντίπαλη Geely. Όλοι θα αναφέρονται στον αντιπρόεδρο του σχεδιασμού, Kris Tomasson, ο οποίος είπε για τις νέες προσθήκες:

Για να προσελκύσει η Nio το διαμέτρημα, τη δημιουργικότητα και τη φήμη που απολαμβάνουν τόσο ο Alister όσο και ο Joaquin, μου δίνει τεράστια ικανοποίηση για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και οι δύο φέρνουν αξεπέραστα επίπεδα ανώτερης εμπειρίας και μαζί με τους καθιερωμένους διευθυντές του στούντιο θα παρέχουν την ηγεσία για να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας για μια εξαιρετική εμπειρία στον χρήστη.