Δες και άκου το μοναδικό Isdera Commendatore 112i

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s έβγαλε στο σφυρί ένα μοναδικό Commendatore 112i, στην δημοπρασία του Παρισιού, με το αυτοκίνητο να αλλάζει χέρια για €1.113.125.

Στο φετινό Concorso d’Eleganza, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Villa d’Este, το γερμανικό supercar γοήτευσε τους παρευρισκόμενους, τόσο με τις καμπύλες του, όσο και με τον ήχο του 6,0-λίτρου ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα του.

Αυτός είναι της Mercedes και είναι τοποθετημένος στον κέντρο του αυτοκινήτου, με την απόδοση του στο Commendatore 112i να φτάνει τα 414 άλογα στις 5.200 και η ροπή τα 580 Nm στις 3.800 σ.α.λ.. Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων της Getrag, στέλνοντας τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Με βάρος τα 1.477 κιλά, για το 0-100 χλμ/ώρα το Commendatore 112i χρειάζεται 4,7 δευτ., αλλά η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 370 χλμ/ώρα, με το ταχύμετρο να γράφει τον “μαγικό” αριθμό των 400 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...