Κατασχέθηκε στον Έβρο μια Lamborghini Aventador που κλάπηκε στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο Σάββατο, 9 του μηνός, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς που κατηγορούνται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, το ζευγάρι Ιρανών οδηγώντας μια μπλε Lamborghini Aventador νοίκιασαν το αυτοκίνητο στη Γερμανία και μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της Frontex προέκυψε ότι η Aventador είχε καταχωρηθεί από τις Αρχές της Γερμανίας ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν καθώς επίσης και ότι οι εξουσιοδοτήσεις δικαιώματος εξαγωγής του οχήματος από Χώρα της Ευρώπης που ενοικιάστηκε, τις οποίες επέδειξε ο οδηγός είναι πλαστές.

Οι αρχές κατάσχεσαν την Aventador μαζί με τις δύο πλαστές εξουσιοδοτήσεις, με τους συλληφθέντες να οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δύο Ιρανοί είναι μέλη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος που κλέβει πολυτελή αυτοκίνητα από Ευρωπαϊκές χώρες και τα μεταφέρει στην Τουρκία, προκειμένου να πουληθούν σε κάποια χώρα της Μέσης Ανατολής ή/και στη Ρωσία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...