Ο επτά φορές πρωταθλητής του WRC, Sebastien Ogier, είναι έτοιμος για την πρώτη του γεύση από το GR010 Hybrid, ήτοι το αγωνιστικό της Toyota για το πρωτάθλημα αντοχής (WEC) και το Le Mans, της κορυφαίας Hypercar κατηγορίας.

Ο Ogier θα οδηγήσει ένα GR010 Hybrid στις δοκιμές για νέους οδηγούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος αντοχής, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Μπαχρέιν στις 7 Νοεμβρίου, ακριβώς την επόμενη μέρα του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν.

Για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις δοκιμές, ο 37χρονος Γάλλος επισκέφτηκε τα κεντρικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου έκανε seat fitting και πέρασε δύο ημέρες οδηγώντας στον προσομοιωτή της Toyota Gazoo Racing WEC την πίστα του Μπαχρέιν, ώστε να εξοικειωθεί με την λειτουργία του αγωνιστικού.

Ο Ogier, που είχε οδηγήσει και το TS050 Hybrid στον προσομοιωτή της ομάδας τον Ιούλιο του 2020, θα βρεθεί στις δοκιμές στην πίστα του Μπαχρέιν μαζί με τον 20χρονο Charles Milesi. Ο τελευταίος επιλέχθηκε να λάβει μέρος από το WEC ως αναγνώριση της εντυπωσιακής σεζόν του στην LMP2 κατηγορία, όπου κατέκτησε τη νίκη στην κατηγορία του στο Le Mans.