Ακυρώθηκε ο 6ωρος αγώνας του Fuji. Εν αμφιβόλω το GP της F1

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα διεξαχθεί ο 6ωρος αγώνας αντοχής του WEC στη πίστα του Fuji στην Ιαπωνία, λόγω της Covid-19. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αγώνα, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν στην Ιαπωνία, κατέστη αδύνατο να διεξαχθεί ο φετινός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας θα αντικατασταθεί από τον διπλό αγώνα στο Μπαχρέιν, με τον πρώτο να διεξάγεται στις 30 Οκτωβρίου και τον δεύτερο στις 6 του Νοέμβρη.

Ο επικεφαλής του WEC, Frederic Lequien είπε:

Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε τον ιαπωνικό αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος λόγω των συνεχιζόμενων δυσκολιών με την πανδημία, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών περιορισμών και των υλικοτεχνικών ζητημάτων.

Αντίθετα, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τον 6ωρο αγώνα αντοχής του Fuji με έναν διπλό αγώνα στο Μπαχρέιν, που πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι η ασφαλέστερη επιλογή για όλους.

Παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με το GP της Formula 1 στη πίστα της Suzuka στην Ιαπωνίας, που έχει προγραμματιστεί για τo τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου. Η Ιαπωνία που θα διεξάγει τους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών στα γήπεδα, χθες ανακοίνωσε 2.193 νέα κρούσματα και 13 θανάτους εξαιτίας της Covid-19.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...