WEC: Η Toyota κέρδισε τον 6ωρο αγώνα του Spa

Σχετικά άρθρα

Η Toyota εκτός από την pole position κέρδισε και τον αγώνα στο Spa, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη της νίκη στη Hypercar κατηγορία του WEC. Αυτή είναι τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Toyota στο 6ωρο αγώνα του Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, με τους Sebastien Buemi, Kazuki Nakajima και Brendon Hartley να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Alpine A480 των Andre Negrao, Nicolas Lapierre και Mathieu Vaxiviere, με το δεύτερο πλήρωμα της Toyota, αυτό των Mike Conway, Kamui Kobayashi και Jose Maria Lopez να συμπληρώνουν το βάθρο των νικητών.

Στην LMP2 κατηγορία κέρδισε το Orega 07 της United Autosports USA, ενώ στην LMP2 Pro/Am κατηγορία νικητές ήταν οι F. Van Eerd, G. van der Garde και J. van Uitert της Racing Team Nederland.

Στην LMGTE Pro κατηγορία κυριάρχησε η Porsche, με τους Estre και Jani με την Porsche 911 RSR να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τα highlights

https://www.youtube.com/watch?v=eFZdoeg3B9s

Στην LM GTE Am κατηγορία οι Perrodo, Nielsen και Rovera, οδηγώντας την Ferrari 488 GTE Evo της AF Corse πήραν την νίκη.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος ο 8ωρος αγώνας στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας στις 11 – 13 Ιουνίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του Spa-Francorchamps μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...