Αυτό είναι το νέο Mini Cooper

Σχετικά άρθρα

Η Mini έδωσε μια σειρά φωτογραφιών από ένα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο της νέας, τέταρτης γενιάς του Cooper hatchback, η οποία θα είναι μικρότερη σε μέγεθος και θα προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και ως plug-in υβριδικό, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 και δύο χρόνια μετά θα παρουσιαστεί η Cabrio έκδοση του. Η νέα γενιά του Coouper θα είναι διαθέσιμη τόσο ως 3πορτη, όσο και ως 5πορτη, έχοντας νέο “επαναστατικό” σχεδιασμό, που θα ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας.

Παράλληλα η Mini ανακοίνωσε πως το νέο Countryman θα παρουσιαστεί και αυτό το 2023 και θα εξοπλίζεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και ως plug-in υβριδικό, ενώ θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του.

Τέλος η βρετανική εταιρία έκανε γνωστό πως θα προσφέρει δύο συμπαγή ηλεκτρικά μοντέλα αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, τα οποία θα παράγονται τοπικά, στο εργοστάσιο της με τη κοινοπραξία Great Wall.

Τόσο το νέο Cooper, όσο και το νέο Countryman, θα βασίζονται στην FAAR πλατφόρμα της BMW που χρησιμοποιούν τα 1-Series, 2-Series Active Tourer, X1 και X2.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...