Η Porsche ανακοίνωσε το 10ο Experience Center της, θα ανοίξει στο Τορόντο

Σχετικά άρθρα

Η γερμανική εταιρεία έχει ήδη εννιά Experience Center σε όλο τον κόσμο, τα οποία βρίσκονται στην Ατλάντα, στο Λος Άντζελες, στο Silverstone, στο Le Mans, στη Σαγκάη, στο Hockenheim, στο εργοστάσιο της στη Λειψία, στην Franciacorta της Ιταλίας, ενώ πρόσφατα άνοιξε και στο Τόκιο.

Τώρα, η Porsche ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει ένα ακόμα στη λίστα της, το 10ο, το οποίο θα βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά, όντας το τρίτο Experience Center στη Βόρεια Αμερική. Αυτό θα αναμένεται να ανοίξει το 2024 και θα βρίσκεται στο Pickering του Οντάριο, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο του Τορόντο, με το κέντρο να κατασκευάζεται σε μια τοποθεσία 20 στρεμμάτων, η οποία θα διαθέτει επίσης περισσότερα από 37.161 τ.μ. εμπορικών χώρων, ένα καζίνο, μια αίθουσα συναυλιών και ένα πολυτελές ξενοδοχείο με περισσότερα από 300 δωμάτια.

Επιπλέον, ο χώρος θα περιλαμβάνει μια πίστα οδήγησης μήκους 2 χλμ., ενώ οι εγκαταστάσεις θα φιλοξενούν και μια συλλογή ιστορικών οχημάτων, μια καφετέρια και ένα κατάστημα της Porsche. Φυσικά, από το Experience Center του Τορόντο δεν θα λείπουν οι υποδομές για ηλεκτρική φόρτιση, με τον χώρο να έχει σχεδιαστεί και να λειτουργεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Το Porsche Experience Center Toronto έχει σχεδιαστεί από την HOK, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το μουσείο Dali στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, τον τερματικό σταθμό B του αεροδρομίου La Guardia της Νέας Υόρκης, και τα κεντρικά γραφεία της Porsche της Βόρειας Αμερικής στην Ατλάντα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Porsche Carrera GT τράκαρε πάνω σε δέντρο

Την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου ο οδηγός μιας ασημί Porsche Carrera GT έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν βόρεια του Rapley Ranch Road...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...