O Michael Schumacher o πρώτος στην ιστορία σε κέρδη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Σχετικά άρθρα

Η ιστοσελίδα Sportico δημοσίευσε τη λίστα με τους αθλητές που είχαν τα περισσότερα έσοδα στη διάρκεια της καριέρας τους, όχι μόνο από την αθλητική τους δραστηριότητα, αλλά και από εμπορικές συμφωνίες ή άλλες επιχειρηματικές δράσεις, στην ιστορία του αθλητισμού.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Michael Jordan, με κέρδη 2,05 δισ. δολάρια, όπου με τον υπολογισμό του πληθωρισμού το ποσό ανέρχεται σε 2,62 δισ. δολάρια. Αξιοσημείωτο είναι ότι μόνο το 6% εξ αυτών προέρχεται από τα συμβόλαια του όταν ήταν παίκτης των Chicago Bulls και των Washington Wizards.

Πίσω από τον θρύλο MJ, ακολουθούν τρεις αθλητές του γκολφ, ο Tiger Woods, ο Arnold Palmer και ο Jack Nicklaus. Πρώτος ποδοσφαιριστής στη λίστα, και πέμπτος στη λίστα, είναι ο Cristiano Ronaldo με έσοδα 1,12 δισ. δολάρια. Ο Michael Schumacher είναι ο πρώτος αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της πρώτης δεκάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει εισπράξει 780 εκατ. δολάρια, το οποίο με τον υπολογισμό του πληθωρισμού το ποσό ανέρχεται σε 1,13 δισ. δολάρια.

Το παράδοξο και λυπηρό είναι ότι στη λίστα των 25 πιο πλούσιων αθλητών δεν βρίσκεται καμία αθλήτρια.

Πηγήsportico

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...