Η Mercedes ανακαλεί για 6η φορά τη νέα S-Class

Σχετικά άρθρα

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλο αυτοκίνητο της Mercedes-Benz που έχει στο “βιογραφικό” του τόσες ανακλήσεις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστηκα, όσο η νέα S-Class.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική ανακαλεί για 6η φορά τη πολυτελή λιμουζίνα της μέσα σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο, και αιτία αυτή τη φορά που ανακαλούνται 9.120 S-Class είναι το γεγονός πως ο κινητήρας μπορεί να πάψει να λειτουργεί, λόγω προβλήματος στη μονάδα διαχείρισης του κινητήρα (ECU). Το πρόβλημα εντοπίζεται στο immobilizer και η εταιρία θα το διορθώσει αναβαθμίζονταν την ECU.

Οι προηγούμενες ανακλήσεις αφορούσαν ελαττωματικό λογισμικό στη μονάδα ελέγχου των αερόσακων, ελαττωματικό ρεζερβουάρ καυσίμου, προβλήματα διαρροής καυσίμου, ελαττωματική στερέωση και προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...