Νέο προεδρικό αυτοκίνητο για τον Εμμανουέλ Μακρόν. Πρόκειται για το DS 7 Crossback Elysee που έχει αυξημένο μεταξόνιο κατά 20 εκατοστά, με όλα να προστέθηκαν από την μεσαία κολόνα και πίσω, έτσι ώστε να αυξηθεί ο προσφερόμενος χώρος για τους πίσω επιβάτες, που φτάνει πλέον τα 54,5 εκατοστά. Το μήκος του ανέρχεται στα 4,79 μέτρα.

Τα πίσω καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από δύο ανεξάρτητες πολυθρόνες που τις χωρίζει μια κεντρική κονσόλα στην οποία μεταξύ άλλων συναντάμε κουμπιά που ελέγχουν τα κλιματιζόμενα καθίσματα και τις πλαφονιέρες, όπως και μια ασύρματη βάση φόρτισης για κινητά τηλέφωνα. Ο ουρανός έχει επενδυθεί με Alcantara, με το αυτοκίνητο να φέρει μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, θωράκιση και φώτα ασφαλείας.

Κίνηση παίρνει από τον plug-in υβριδικό κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 520 Nm ροπής. Διαθέτει μπαταρία 13,2kWh και κινούμενο αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να πιάσει ταχύτητα μέχρι 135 χλμ/ώρα και να διανύσει έως και 58 χιλιόμετρα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 235 χλμ/ώρα.