Αμέσως μετά τη λήξη του FP1, οι αγωνοδίκες του GP της Βραζιλίας αποφασίζουν να μην ανοίξουν ξανά την υπόθεση για την αμυντική οδήγηση του Max Verstappen στην πίστα του Interlagos, αφού έκριναν ότι τα νέα video δεν είναι σημαντικά για να οδηγήσουν στην προοπτική μιας διαφορετικής απόφασης.

Όπως γνωρίζεις, ελάχιστες ώρες μετά την δημοσίευση του video από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη πάνω από το κράνος του Max Verstappen, η Mercedes-AMG F1 ζήτησε από την παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού το δικαίωμα της επανεξέτασης του περιστατικού ανάμεσα στον Max Verstappen και τον Lewis Hamilton, στην στροφή 4 της πίστας στον 48ο γύρο.

Οι αγωνοδίκες άκουσαν χθες το απόγευμα και τις δύο ομάδες, στο πλαίσιο του GP του Κατάρ, με τις συζητήσεις να διαρκούν μέχρι σήμερα το πρωί, Παρασκευή. Έκτοτε, οι αγωνοδίκες αποφάνθηκαν ότι, ενώ το βίντεο που κυκλοφόρησε από το μονοθέσιο του Max Verstappen ήταν όντας ένα νέο στοιχείο και σχετικό με την περίπτωση, δεν πληρούσε το τρίτο κριτήριο του να είναι επίσης “σημαντικό”.