Ακόμη και τα supercar σαν την Pagani Huayra μπορούν να αποκτήσουν πιο επιθετική εμφάνιση με νέο bodykit. Στη προκειμένη περίπτερη θα δεις πως μια Huayra φορώντας το Pacchetto Tempesta που την κάνουν ακόμη πιο ποθητή.

Το πακέτο κόστιζε €160.000, χωρίς φόρους και αποτελείται από αρκετές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες έχουν γίνει σε συνεργασία με την ιταλική Dallara και περιλαμβάνει νέο μεγάλο εμπρός splitter, νέο πάτωμα καθώς και νέο διαχύτη. Ακόμα υπάρχουν, νέου σχεδίου, ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21″ πίσω, κάθε μια από τις οποίες είναι ελαφρύτερες κατά 1,1 κιλό και 2,5 κιλά αντίστοιχα.

Τέλος, η μεγαλύτερη αεροδυναμική φόρτιση που προσφέρει το πακέτο, έκρινε απαραίτητες τις αλλαγές και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, όπου υπάρχουν νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 δρόμων της Ohlins. Το πακέτο μπορούσε να τοποθετηθεί και από τους ήδη ιδιοκτήτες του ιταλικού hypercar, με τον 6,0-λιτρο twin-turbo V12 κινητήρα της AMG ειδικά κατασκευασμένο για την Pagani, να παραμένει απαράλλαχτος και να αποδίδει 730 άλογα και 1.100 Nm ροπής.

Η Pagani δεν ανακοίνωσε αν αλλάζουν οι επιδόσεις του αυτοκινήτου, με την “απλή” Huayra να επιταχύνει για τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 370 χλμ/ώρα, αν και αναφορές λένε ότι τα νέα μέρη έχουν μειώσει κατά ελάχιστα το βάρος του αυτοκινήτου.

Το Pacchetto Tempesta παρουσιάστηκε το 2016, με τη συγκεκριμένη Huayra να είναι από τις πρώτες που βγήκαν από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας, το 2011. Από τότε έχει διανύσει 3.532 χλμ., με το αυτοκίνητο να πωλείται στην Ιαπωνία. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το υψηλότερο -από τα 26- bid ανέρχεται στα €1.813.368, αλλά απομένουν 33 ώρες για να ολοκληρωθεί η δημοπρασία.