Η Gunther Werks παρουσιάζει την Porsche 993 Speedster σε μωβ χρώμα

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Gunther Werks παρουσίασε την 993 Speedster Remastered και τώρα η εταιρία από το Garden Grove της Καλιφόρνια δίνει μερικές φωτογραφίες του τελευταίου αυτοκινήτου που ολοκλήρωσε. Το ονομάζει Purple Commission, καθώς είναι βαμμένο σε μωβ (Viola) χρώμα.

Η speedster έκδοση της 911 της Gunther Werks φέρει full-carbon σώμα, μειώνοντας το βάρος του αμαξώματος κατά σχεδόν 250 κιλά και συνολικά το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.175 κιλά. Η εταιρία αναφέρει ότι έχει εργαστεί εκτενώς για να διασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο έχει τα ίδια δυναμικά χαρακτηριστικά με το 400R, καθώς έχει ενισχύσει σημαντικά το πλαίσιο της 993 Speedster για να αντισταθμίσει την έλλειψη της σταθερής οροφής, δεδομένου ότι η Porsche δεν προσέφερε ποτέ την 993 σε Speedster έκδοση.

Όντας Speedster, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι μικρότερο από αυτό της κανονικής 993, με την εταιρία να αναφέρει ότι αν ο πελάτης επιθυμεί, μπορεί να το αφαιρέσει εξ’ολοκλήρου κατά τη διαδικασία κατασκευής του.

Περνώντας στην καμπίνα του αυτοκινήτου, υπάρχουν υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, καθώς και ένας νέος πίνακας οργάνων από αλουμίνιο, αλλά και διάφορα μέρη από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων.

Μηχανικά, το αυτοκίνητο διαθέτει έναν 4,0-λίτρο ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 435 ίππων και 454 Nm ροπής και όριο περιστροφής τις 7.800 σ.α.λ. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα, μέσω μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του γνήσιου κιβωτίου ταχυτήτων της 993, της Getrag. Τα φρένα είναι της Brembo και αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες δαγκάνες πίσω.

Η Gunther Werks σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 25 αυτοκίνητα του 993 Speedster Remastered, με την τιμή του να ξεκινά από τα 585.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...