Vettel: Σκέφτηκα να αποσυρθώ

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Πέρυσι ο 34χρονος 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο μια φορά, καθώς το δεύτερο βάθρο που πήρε στην Ουγγαρία δεν μέτρησε ποτέ.

Όπως είπε, μπορεί στο παρελθόν να σκέφτηκε να αποσυρθεί, όμως όπως τονίζει η “δίψα” για διάκριση παραμένει ακόμη μέσα του.

Μερικές φορές πρέπει να αναρωτηθείς μέσα σου ποιο είναι το νόημα όλου αυτού. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ. Δεν συνεχίζω όμως για να περνάω τα μηνύματά μου. Δεν θα ήμουν έτσι ο εαυτός μου και δεν θα απέδιδα στο 100%.

Αν δεν νιώθω μέσα μου τη θέληση και τη δίψα και παραμένω στο σπορ για να περνάω τα δικά μου μηνύματα, τότε θα πρόδιδα όλη τη νέα γενιά που έρχεται στο σπορ για να ζήσει το όνειρο. Στην τελική, μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα όταν δεν θα αγωνίζομαι. Όμως η φλόγα καίει ακόμα δυνατά μέσα μου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...