Αποχώρησε ο Otmar Szafnauer από την Aston Martin F1

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin ανακοίνωσε πως ο Otmar Szafnauer, CEO και επικεφαλής της ομάδας της Formula 1 αποχώρησε από αυτή και είναι πολύ πιθανό να αναλάβει αντίστοιχες θέσεις στην Alpine.

Για την ώρα η Aston Martin Cognizant Formula 1 Team δεν ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του, με τον 57χρονο να βρίσκεται στην ομάδα από τότε που αγωνιζόταν ως Force India.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα τα τελευταία 12 χρόνια και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια για το μέλλον καθώς αναμφίβολα θα αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

Ευτυχώς, μας καθοδηγεί και μας διοικεί μια ισχυρή ομάδα ατόμων και αισθανόμαστε άνετα να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εξερευνήσουμε επιλογές πριν ανακοινώσουμε μια νέα δομή της ομάδας. Η εστίαση της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι στην προετοιμασία του πιο ανταγωνιστικού αυτοκινήτου για την έναρξη της σεζόν του 2022,

αναφέρει στην δήλωση της η Aston Martin.

Ο Szafnauer μπήκε στη Formula 1 το 1999 ως διευθυντής επιχειρήσεων με την ομάδα της BAR. Στο παρελθόν εργάστηκε για το αγωνιστικό τμήμα της Ford στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια εργάστηκε για την Jaguar και τη Honda πριν ξεκινήσει μια μακρά περίοδο στη Force India, η οποία αργότερα έγινε Racing Point και πέρυσι μετονομάστηκε σε Aston Martin.

Η ομάδα προχώρησε σε μια σειρά προσλήψεων το τελευταίο διάστημα, προσλαμβάνοντας σημαντικά τεχνικά στελέχη από αρκετούς από τους αντιπάλους της. Ο πρώην επικεφαλής της ομάδας της McLaren, Martin Whitmarsh, προσλήφθηκε επίσης ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου για την Aston Martin Performance Technologies τον Σεπτέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr