Επίσημο: Toyota GR GT3 Concept

Σχετικά άρθρα

H Toyota Gazoo Racing έχοντας δεσμευτεί να επιταχύνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό για τους πελάτες της, αποκάλυψε το GR GT3 Concept. Η Toyota θέλει να εμπορευματοποιήσει τα αγωνιστικά της αυτοκίνητα, από το να προσαρμόζει απλώς τα οχήματα παραγωγής της, για χρήση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Όπως συνέβη με το GR Yaris, η ιαπωνική εταιρία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το feedback και τις τεχνολογίες που θα εξελίξει μέσω της συμμετοχής σε διάφορες αγωνιστικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη GT3 αυτοκινήτων και μαζικής παραγωγής, και την περαιτέρω προώθηση τους φτιάχνοντας ολοένα καλύτερα αυτοκίνητα, που προέρχονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Αν και δεν είναι σαφές εάν η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει πραγματικά να κατασκευάσει ένα μοντέλο παραγωγής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το GR GT3 Concept φαίνεται πολύ διαφορετικό από τα άλλα αγωνιστικά GT3 αυτοκίνητα, που έχει κατασκευάσει η Toyota στο παρελθόν.

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για το GR GT3 Concept είναι ότι δεν βασίζεται σε ένα υπάρχον αυτοκίνητο παραγωγής, όπως τα αγωνιστικά Lexus RC F GT3 και Supra GT300. Αντίθετα, έχει κατασκευαστεί από λευκό χαρτί, επιτρέποντας στους σχεδιαστές της Toyota να δώσουν ένα σχέδιο πολύ διαφορετικό σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα παραγωγής της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...