Η Tesla θα ξεκινήσει την παραγωγή του πολυαναμενόμενου Cybertruck μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023 και όχι εντός του τρέχοντος έτους, με την παραγωγή του αρχικά να είναι περιορισμένη.

Παράλληλα η Tesla ξεκίνησε από σήμερα να δέχεται πληρωμές με Dogecoin για κάποια αξεσουάρ και προϊόντα της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η αξία του κρυπτονομίσματος να αυξηθεί κατά σχεδόν 14%.

Το κρυπτονόμισμα Dogecoin δημιουργήθηκε ως “αστείο” από κάποιους developers και σήμερα έχει εξελιχθεί ένα από τα δημοφιλέστερα της αγοράς. Τεράστιο ρόλο στην επιτυχία του έχει διαδραματίσει ο Musk, ο οποίος και “πιστώνεται” και το σημερινό άλμα του.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι η Tesla επιτρέπει από σήμερα την αγορά ορισμένων προϊόντων της με το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα. Όπως εξήγησε αυτό θα γίνει σε δοκιμαστική βάση, “και θα δούμε πώς θα πάει”.

Η Tesla πουλά ρούχα, ζώνες, αξεσουάρ και μίνι μοντέλα των οχημάτων της, καθώς και ιδιόμορφα αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης, όπως το Cyberwhistle, και το Cyberquad for Kids.