Η Mercedes ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου της

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-AMG F1 γίνεται η τέταρτη ομάδα που ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου της μονοθέσιου για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022. Το όνομα αυτού είναι W13, και η παρουσίαση του θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου σε online event από την πίστα του Silverstone.

Αμέσως μετά, η γερμανοβρετανική ομάδα θα πραγματοποιήσει το shakedown της W13 στην πίστα. Αυτό θα είναι το πρώτο μονοθέσιο που θα δει τους Lewis Hamilton και George Russell να αγωνίζονται ως teammates.

Η ομάδα με τα οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα κατασκευαστών επιδιώκει να επεκτείνει το ρεκόρ της με έναν ένατο συνεχόμενο τίτλο αυτή τη σεζόν, ενώ ο Hamilton θα αναζητήσει να κατακτήσει τον πολυπόθητο -όγδοο- πρωτάθλημα οδηγών, γράφοντας ιστορία. Ο Russell θα κάνει το ντεμπούτο του με τα “Ασημένια Βέλη”, καθώς τα μονοθέσια της Mercedes θα επιστρέψουν στο παραδοσιακό ασημί χρώμα τους.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία
Aston Martin 10 Φεβρουαρίου
McLaren 11 Φεβρουαρίου
Ferrari 17 Φεβρουαρίου
Mercedes 18 Φεβρουαρίου
AlphaTauri
Alpine
Haas
Alfa Romeo
Red Bull
Williams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...