Στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Aston Martin ξεκίνησε την κατασκευή των ολοκαίνουργιων κτιριακών της εγκαταστάσεων στο Northamptonshire της Αγγλίας. Οι εργασίες για το ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της βρετανικής ομάδας είναι σε εξέλιξη, με τα νέα κτίρια να ανεγείρονται στο δρόμο ακριβώς απέναντι από τις υπάρχοντες εγκαταστάσεις της ομάδας, και απέναντι από την πίστα του Silverstone.

Ωστόσο, το παρακάτω video αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία να δεις τις περισσότερες λεπτομέρειες από το υφιστάμενο εργοστάσιο της Aston Martin F1, μέσω της περιήγησης που μας κάνει η ομάδα. Εκτός από την Aston Martin, oι υπάρχουσες εγκαταστάσεις έχουν φιλοξενήσει τις ομάδες των Racing Point, Force India, Spyker F1, Midland F1 και Jordan.

Στις νέες εγκαταστάσεις, υπάρχουν τρεις μονάδες, με την πρώτη να περιλαμβάνει το κτίριο που θα στεγάζει το κέντρο σχεδιασμού, την κατασκευή των μονοθέσιων και το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας. Η δεύτερη θα καταλαμβάνεται εξολοκλήρου από την ολοκαίνουργια αεροδυναμική σήραγγα και η τρίτη θα λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος, για το προσωπικό, αλλά και ως κέντρο logistics.