Volvo XC60 by Heico Sportiv

Σχετικά άρθρα

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το facelift του Volvo XC60, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μεγαλύτερες ζάντες, πλαϊνές ποδιές και χρωμιομένες λεπτομέρειες.

Εκτός αυτών, οι μηχανικοί της Heico Sportiv τοποθετούν το λογότυπο τους στην μάσκα του αυτοκινήτου και “φρύδια” στους θόλους των τροχών, ενώ υπάρχουν και ελατήρια χαμηλώματος. Στο εσωτερικό ο οίκος προσφέρει νέες επενδύσεις και νέα διακοσμητικά.

Μηχανικά, ο 2,0-λιτρος πετρελαιοκινητήρας αποδίδει πλέον 220 άλογα και 480 Nm, όταν από το εργοστάσιο τα αντίστοιχα νούμερα είναι 190 ίπποι και 400 Nm ροπής. Η αύξηση της απόδοσης γίνεται αισθητή στην επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα, που πλέον ολοκληρώνεται σε 9,4 δευτερόλεπτα, ή 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από το stock μοντέλο, ενώ το 80-160 χλμ/ώρα διαρκεί 17,7 δευτερόλεπτα, μια βελτίωση 3,5 δευτερολέπτων.

Επιπλέον, κάθε έκδοση του XC60 μπορεί να επωφεληθεί από την προαιρετική επιλογή της αύξησης του περιοριστή της τελικής ταχύτητας. Έτσι, από τα 180 χλμ/ώρα που είναι η τελική ταχύτητα για όλα τα καινούρια Volvo, η Heico Sportiv κάνει το αυτοκίνητο να έχει τελική 230 χλμ/ώρα. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν intercooler υψηλής απόδοσης, σπορ φίλτρο αέρα και ρύθμιση της απόκρισης του πεντάλ του γκαζιού.

Το bodykit κοστίζει στη Γερμανία €3.399 ή €6.592 εάν συμπεριληφθεί η εξάτμιση, ενώ οι νέες ζάντες αξίζουν €801. Για τις μηχανικές τροποποιήσεις, ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου κοστίζει €2.282, η αύξηση της τελικής ταχύτητας €1.850, το νέο intercooler €1.519, ενώ η μονάδα για το χαμήλωμα της αερανάρτησης €1.979. Τέλος, το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης κοστίζει €5.988.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...