Μετά από 5 χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα της Mercedes, ο Valtteri Bottas από φέτος θα αγωνίζεται στην Formual 1 με τα χρώματα της Alfa Romeo. O Φινλανδός οδηγός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του, μίλησε για το δώρο αποχαιρετισμού που του έκανε η Mercedes, είπε γιατί είναι δύσκολο να είσαι teammate του Lewis Hamilton, ενώ είπε πως καταλαβαίνει πλέον καλύτερα γιατί ο Nico Rosberg αποσύρθηκε από το άθλημα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θυμάμαι τον Lewis και τον Nico να τσακώνονταν έντονα μεταξύ τους. Όταν έφτασα στη Mercedes, αναρωτήθηκα γιατί ο Νίκο σταμάτησε ξαφνικά. Τώρα όμως μπορώ να ταυτιστώ μαζί του. Μπορώ να πω εκ πείρας ότι δεν είναι εύκολο. Εάν αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένα μαχαίρι στο λαιμό σου, τότε το μυαλό δεν λειτουργεί πάντα σωστά.

Είπε πως το αποχαιρετιστήριο δώρο που του έκανε η Mercedes ήταν το μονοθέσιο με το οποίο πήρε την πρώτη του νίκη με την ομάδα το 2017. Πρόκειται για το μονοθέσιο που οδήγησε στο GP της Ρωσίας, με τον Bottas να δηλώνει:

Δεν έχω το μέρος για το βάλω προς το παρόν. Δεν θα το πουλήσω όμως γιατί πλέον δεν χρειάζεται να κοιτώ το υπόλοιπο του τραπεζικού μου λογαριασμού. Κάποια στιγμή θα δημιουργήσω τον κατάλληλο χώρο.