Ogier: Έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Hamilton, ας μη φοβόμαστε τις λέξεις

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton έχει άλλον έναν σύμμαχο μετά τα γεγονότα στο τελευταίο GP της περασμένης σεζόν της F1, στο Abu Dhabi, καθώς ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Sebastien Ogier εξέφρασε ανοιχτά την πεποίθηση του ότι ο τίτλος κλάπηκε από τα χέρια του Βρετανού.

Ο 38χρόνος Γάλλος οδηγός μίλησε στην γαλλική εκπομπή Super Moscato Show στο κανάλι RMC, λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του Rally Monte Carlo. Ο Ogier αναφέρθηκε αρχικά για το ενδεχόμενο του να μην τρέξει ο Hamilton τη νέα σεζόν της F1, λέγοντας:

Πιστεύω ότι θα επιστρέψει. Βρίσκεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Αυτή τη χρονιά θα εμφανιστεί ένα νέο μονοθέσιο, οπότε είναι αλήθεια ότι υπάρχουν και πάλι αρκετά ερωτήματα, αλλά είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει. Είναι σίγουρο πως θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για αυτόν, ένιωθε πραγματικά ότι τον έκλεψαν. Τον έκλεψαν -ας μη φοβόμαστε τις λέξεις- στον τελευταίο αγώνα.

Παρότι τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Max Verstappen, που δεν του έκλεψε εκείνος τον τίτλο, είχε μια σπουδαία σεζόν, αλλά όχι εκείνο το Σαββατοκύριακο (στο Abu Dhabi). Ο Lewis κυριάρχησε, και ήταν πρώτος μέχρι τέλους. Ατυχώς για εκείνον, εμφανίστηκε αυτό το διάσημο αυτοκίνητο ασφαλείας. Ο καθένας εκ των δύο θα ήταν έτσι κι αλλιώς ένας σπουδαίος πρωταθλητής, αλλά σε αυτόν τον αγώνα συνέβη μια κλοπή. Και είναι δύσκολο για τον Hamilton να το δεχθεί.

Η παραπάνω τοποθέτηση του Ogier έχει ίσως μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς ο Γάλλος έχει ως προσωπικό χορηγό για πολλά χρόνια τη Red Bull.

ΠηγήRMC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...