Το Netflix έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας -τέταρτης- σεζόν του Formula 1: Drive to Survive, η οποία θα γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα της στις 11 Μαρτίου, ήτοι ακριβώς μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν της F1 και το GP του Bahrain.

Στη νέα σεζόν της σειράς-ντοκιμαντέρ της διάσημης πλατφόρμας θα δούμε τα τεκταινόμενα της περσινής σεζόν της Formula 1 και την ανηλεή μάχη των Max Verstappen και Lewis Hamilton -και όχι μόνο- για το πρωτάθλημα, μέσα από τους 22 αγώνες. Η νέα σεζόν του Formula 1: Drive to Survive θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, στα οποία θα δούμε όλο το δράμα και την ένταση εντός και εκτός πίστας.

Ο Max Verstappen, ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, έχει ανακοινώσει ότι δε θα συμμετέχει σε αυτή τη σεζόν, ωστόσο θα υπάρχουν συνεντεύξεις από τους Lewis Hamiltn, Toto Wolff και Christian Horner. Το docuseries του Netflix άνοιξε την “πόρτα” της Formula 1 σε ένα πολύ μεγάλο παγκόσμιο κοινό, και κυρίως το αμερικάνικο. Συνολικά, η πλατφόρμα αριθμεί περισσότερους από 220 εκατομμύρια συνδρομητές σε 190 χώρες.