Στις 23 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια του υβριδικού Honda Civic e:HEV για την Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Τον Ιούνιο του 2021, η Honda παρουσίασε στην Αμερική την hatchback έκδοση της νέας -11ης- γενιάς του Civic, η οποία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες βενζίνης, χωρίς κάποια ηλεκτρική υποβοήθηση.

Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ βασικός κινητήρας είναι ο 2,0-λίτρος ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος κινητήρας, απόδοσης 158 ίππων και 188 Nm ροπής. Ακολουθεί ο 1.500αρης VTEC Turbo απόδοσης 180 ίππων με 240 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με CVT.

Στην Ευρώπη, όμως, το ιαπωνικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως υβριδικό, με το σύστημα e:HEV, με την Honda να παρουσιάζει τα τεχνικά στοιχεία αυτού αλλά και το ευρωπαϊκό spec του Civic, στις 23 του τρέχοντα μήνα.

Το Civic e:HEV είναι ένα ακόμα μοντέλο της εταιρίας, που εκπληρώνει το στόχο της να εξηλεκτρίσει όλα τα ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα της μέχρι το τέλος του 2022. To Civic e:HEV αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από το φθινόπωρο του 2022.

Παράλληλα με την παγκόσμια αποκάλυψη του Civic e:HEV, η Honda θα παρουσιάσει με λεπτομέρεια τα σχέδιά της όσον αφορά την μελλοντική επιχειρηματική της κατεύθυνση στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...