ΗΠΑ: Αντιπρόσωπος Alfa Romeo και Maserati στράφηκε στις πωλήσεις supercars για να αυξήσει τις πωλήσεις

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo και η Maserati έχουν ένα πολύ μικρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και αυτό έχει προκαλέσει πολλούς πονοκεφάλους στους αντιπροσώπους τους στις ΗΠΑ.

Εξαιτίας ελλείψεων σε τσιπ, οι έμποροι είναι αντιμέτωποι με ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα: δεν μπορούν πλέον να πουλούν αυτοκίνητα. Το σύνηθες στις ΗΠΑ είναι οι αντιπροσωπείες να βασίζονται στο στοκ των αυτοκινήτων που έχουν, μιας και ο Αμερικάνος αγοραστής θέλει να αγοράσει άμεσα το νέο του αυτοκίνητο και όχι να το παραγγείλει και να κάνει υπομονή κάποιους μήνες για να έρθει.

Ωστόσο οι ελλείψεις σε τσιπ είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά το στοκ και ένας έμπορος Alfa Romeo και Maserati στο Οντάριο της Καλιφόρνια πούλησε μόλις 158 καινούργια αυτοκίνητα και 42 μεταχειρισμένα. Έτσι σκέφτηκε να στραφεί στις πωλήσεις μεταχειρισμένων εξωτικών και πολυτελών αυτοκινήτων, όπως Porsche, McLaren, Bentley κτλ, με τα best-seller μοντέλα να αποδεικνύονται αυτά της Lamborghini.

Εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας είπε:

Εντοπίσαμε μια τρύπα στην αγορά που βρισκόμαστε στη Νότια Καλιφόρνια, καθώς ένας από τους εμπόρους εξωτικών αυτοκινήτων επηρεάστηκε σημαντικά από την πανδημία. Έτσι μας ανοίχτηκε μια ευκαιρία και εμείς την εκμεταλλευτήκαμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...