H Techart παρουσιάζει το carbon πακέτο της για την 911 GT3

Σχετικά άρθρα

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος TechArt έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες του carbon πακέτου που έχει ετοιμάσει για τη νέα γενιά της 911 GT3, το οποίο συμπληρώνεται με νέες σφυρήλατες ζάντες.

Το carbon πακέτο που έχει αναπτύξει η Techart αποτελείται από εμπρός φτερά, που αυξάνουν το πλάτος κατά 15 χιλιοστά και περιλαμβάνουν επίσης περσίδες στους θόλους των τροχών.

Ο εμπρός προφυλακτήρας των 911 GT3 και 911 GT3 Touring διαθέτει εμπρός αεροτομή, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και άλλες μικρές τροποποιήσεις. Στο προφίλ, παρατηρούμε τα νέα καπάκια για τους καθρέφτες και τις πλαϊνές ποδιές. Τέλος, οι ιδιοκτήτες της 911 GT3 μπορούν να τοποθετήσουν μια νέα carbon αεροτομή, η οποία έχει νέο σχήμα στα άκρα, καθώς και ένα carbon αεραγωγό στο καπάκι του κινητήρα.

Οι Formula VII σφυρήλατες ζάντες διαθέτουν ένα κεντρικό μπουλόνι, που -εκτός από την 911 GT3- ταιριάζουν και στην 911 Carrera GTS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...