Δεκάδες BMW i3 έχουν αφεθεί στη τύχη τους στη Νότια Κορέα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα από 100 BMW i3 έχουν εγκαταλειφθεί σε διάφορά μέρη στο νησί Ζεζού της Νοτίου Κορέας και αιτία είναι η πτώχευση της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων που τα είχε αγοράσει το 2016-2017.

Συνολικά 200 αυτοκίνητα είχαν αγοραστεί μέσω δανείου και μετά την πτώχευση της εταιρίας, τα αυτοκίνητα έπρεπε να κατασχεθούν επειδή το δάνειο τους δεν είχε εξοφληθεί.

Δικαστήριο έδωσε την άδεια στην BMW Νοτίου Κορέας Κορέας να πάρει στη κατοχή της τα i3, αλλά τα περισσότερα από αυτά έχουν αφεθεί στη τύχη τους, επειδή η εταιρία έκρινε πως το κόστος επισκευής τους ξεπερνούσε την σημερινή τους αξία.

Έτσι τα αυτοκίνητα έχουν εγκαταλειφθεί σε διάφορα σημεία του νησιού και αρκετά από αυτά δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...