Μετά από μια συνάντηση ιδιοκτητών της Tesla κάπου στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου, ο οδηγός ενός μαύρου Model S του 2018 αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις έντονες υψομετρικές διαφορές που διαθέτει η πόλη της δυτικής ακτής των ΗΠΑ και πραγματοποίησε ένα άλμα με το αυτοκίνητο του, που σπάνια βλέπεις όμοιο του. Πόσο μάλλον σε δρόμο οικιστικού δικτύου.

Το επικίνδυνο κόλπο έγινε στις 00:10 (ξημερώματα Κυριακής) στη συμβολή των οδών Baxter και Alvarado, και -όπως θα δεις- ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα ανεβαίνοντας τον δρόμο, και φτάνοντας στην κορυφή του το αυτοκίνητο πραγματικά απογειώθηκε.

Αναπόφευκτα ακολούθησε η προσγείωση, την οποία μόνο ομαλή δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις, καθώς το ηλεκτρικό sedan καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς, όμως, ούτε ο οδηγός, ούτε οι παρευρισκόμενοι τραυματίστηκαν από το περιστατικό.

Το εν λόγω Model S δεν ανήκε στον οδηγό, καθώς ήταν νοικιασμένο και έφυγε από το σημείο με διαφορετικό Tesla. Η αστυνομία -μέσω του προγράμματος Hit and Run Reward Program Trust Fund- προσπαθεί να βρει τον οδηγό, με τις αρχές του Λος Άντζελες να προσφέρουν αμοιβή 1.000 δολάρια στα μέλη της κοινότητας, σε αντάλλαγμα για τις πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη, οδηγώντας τελικά στη σύλληψή του.