H Ferrari teasάρει την Purosangue

Σχετικά άρθρα

Ένα μήνα μετά την διαρροή της Purosangue μέσα από το εργοστάσιο της Ferrari, η ιταλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του μοντέλου, την οποία συνοδεύει ο τίτλος:

Έχετε ακούσει τις φήμες… και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι είναι αληθινές (μερικές από αυτές). Όλα θα αποκαλυφθούν αργότερα φέτος.

Η παραπάνω φωτογραφία αποκαλύπτει μέρος του εμπρός τμήματος του πρώτου SUV της ιταλικής εταιρίας, με την Purosangue να διαθέτει hatchback αμάξωμα, οπού ο σχεδιασμός του εμπρός μέρους είναι άκρως επιθετικός και φέρνει κάποια στοιχεία από τη Roma.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του έτους, ώστε οι πελάτες της να πάρουν στα χέρια τους το πρώτο SUV της Ferrari στις αρχές του 2023. Η Purosangue θα τοποθετηθεί απέναντι από την Aston Martin DBX και την Lamborghini Urus, ανοίγοντας μια νέα κατηγορία για την Ferrari.

Στόχος της ιταλικής εταιρίας είναι το μοντέλο να προσφέρει τους χώρους και την άνεση ενός SUV, όπως επίσης την εμπειρία οδήγησης, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου της Ferrari.

Θα κατασκευαστεί στη ευέλικτη προσθιο-κεντρομήχανη πλατφόρμα της εταιρίας, που μπορεί να φιλοξενήσει V6, V8 και V12 κινητήρες, με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τόσο πίσω κίνηση, όσο και τετρακίνηση, ενώ πάνω της μπορούν να κατασκευαστούν μοντέλα με 2 ή 4 καθίσματα.

Θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση, προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, ενώ μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με τρία σύνολα. Στη βάση θα υπάρχει o νέος 2,9-λίτρων V6 twin-turbo plug-in υβριδικός της 296 GTB, θα ακολουθεί ο 4,0-λίτρων υβριδικός V8 της SF90 Stradale και τέλος θα υπάρχει και ένας V12 ατμοσφαιρικός απόδοσης 800 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...