Νέα καθυστέρηση στις παραδόσεις του Nissan Ariya

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι του 2020, η Nissan αποκάλυψε το Ariya με σκοπό τα πρώτα αυτοκίνητα να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Ιαπωνίας από τα μέσα του 2021. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των ελλείψεων σε τσιπ και των προβλημάτων που έχουν δημιουργήσει στην εφοδιαστική αλυσίδα, αλλά και της πανδημίας της Covid-19.

Έκτοτε, το λανσάρισμα του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της ιαπωνικής εταιρίας μετατίθεται ανά τακτά διαστήματα, και τώρα μαθαίνουμε ότι η καθυστέρηση παρατείνεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Nissan θα κυκλοφορήσει πλέον επίσημα το Ariya στην Ιαπωνία στις 12 Μαΐου 2022.

Πριν από αυτήν την πιο πρόσφατη καθυστέρηση, η κυκλοφορία είχε οριστεί για τα τέλη Μαρτίου του 2022, ενώ πριν από αυτό, η Nissan είχε σχέδια να φέρει το αυτοκίνητο στην αγορά στα μέσα του 2021. Για την Ευρώπη, η Nissan αναφέρει ότι οι πωλήσεις του Ariya έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2022, ενώ στις ΗΠΑ θα βρεθεί το ερχόμενο φθινόπωρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...